The Revelution Gambit (so far=

Prolog
Efter lang tid i hyperspace er vores helte endelig nået frem til deres destination. Efter at have tanket skibet op med forsyninger, gik de ud for at mødes med deres kontakt.

Første afsnit…
Et helt andet sted i universet er skibet “The Profit Margin” landet i byen Klido på planeten Kessel. Firmaet “Zorga Trading Ltd.” er blevet hyret af “Black Lodge Industries (BLI)” til at overtaler en gruppe fra det lokale mine firma, at det er en god ide hvis BLI, overtager minedriften. Kort efter landing får de fundet kontoret for det lokale mineselskab. Zorga får sat et møde op med lederen, Recker. Senere samme aften tog Pan’Gan, RX-1337, Dwizz og Fis’zone på en lille tur til kontoret for at placere en bombe i kontoret (i tilfælde af at forhandlingerne blev korte).

Andet afsnit…
Efter en tur på den lokale bar, har gruppen overhørt en medarbejder der var meget sur utilfreds med ”Black Lodge Industries”. Dwizz og Elmon følger efter ham og teamer up med Fis’zone for at tage ud til hans arbejdsplads, og få mere at vide. De tre udgav sig for at være fra en anden mine, der var blevet opkøbt af BLI og ledte efter noget nyt. I mellemtiden får Zorga skaffet et møde med Joon, og sat en handel op på 19000 credits for spices til ZTL. Senere på aftenen mødtes Dwizz, Elmon og Fis’zone med et par af arbejderne, og snakkede dårligt om BLI. En af dem gav dem muligheden for at møde Ipp Batch, en stærk modstander der giver dem koordinater til en drop site for et BLI skib, med forsyninger.

The Revelution Gambit (so far=

The Profit Margin Pandadika Adlergnome